F**king hete actie!

Bestellen

Vlammetjes® roulette

Vlammetjes® maken een borrelmoment al speciaal. Maar soms is het tijd voor iets anders. Iets nieuws. Iets hysterisch heets en hilarisch grappigs: Vlammetjes® Roulette. Het spel bestaat uit een kartonnen Vlamkaart mét zwaailicht en een portie Vlammetjes® waarvan er één extreem heet is.

F**king goeie horeca deal

Gratis Vlammetjes® Roulette‑pakket bij elke 5 Vlammetjes® Classic‑verpakkingen.

Bestellen

Hoe groot is een portie en wat zijn de kosten?

Dat bepaalt u helemaal zelf. Wij zorgen voor de Vlammetjes® en een gelamineerde, kartonnen Vlamkaart met zwaailicht voor extra spektakel. En dus extra bestellingen.

De stevige kartonnen Vlamkaart met zwaailicht is simpel op te zetten en te serveren. Kaart en zwaailicht zijn steeds opnieuw te gebruiken.

Sluiten

Wat zit er in het Vlammetjes® Roulette-pakket?

Een Vlammetjes® Roulette-pakket bestaat uit 72 extreem hete Vlammetjes® F**king Hot Roulette Edition (diepvries). Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het spel en mogen uiteraard niet los worden geserveerd. Elk pakket heeft daarnaast 20 Vlamkaarten en 3 zwaailichten. Daarnaast bevat het pakket 10 opvallende tafelkaartjes en twee A3 posters ter promotie van Vlammetjes® Roulette.

Sluiten

Waar kan ik online bestellen en hoe wordt het geleverd?

Bestellen kan via het bestelformulier. Geef daarin aan hoeveel dozen Vlammetjes® je wilt bestellen en bij welke grossier je dat normaal doet. Wij geven je order door aan deze grossier en zij leveren de normale Vlammetjes® bij je normale bestelling af. Het Vlammetjes® Roulette pakket en de extreem hete Roulette Vlammetjes® ontvang je rechtstreeks vanuit Topking (vanaf september), binnen 5 tot 7 werkdagen (Topking levert niet in het weekend).

Sluiten

Kan ik ook zelf inkopen bij mijn groothandel?

Koop je, je Vlammetjes® Classic altijd zelf in bij de groothandel (cash & carry), vul dan het bestelformulier in en voeg een foto toe van de bon waarop staat hoeveel dozen Vlammetjes® Classic je hebt gekocht. Het Vlammetjes® Roulette pakket en de extreem hete Roulette Vlammetjes® ontvang je rechtstreeks vanuit Topking (vanaf september) binnen 5 tot 7 werkdagen (Topking levert niet in het weekend). 

Sluiten

Deze actie en actiepagina zijn speciaal voor de horeca. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en zijn niet voor particuliere Vlammetjes® liefhebbers.