De 'King'

Bert Roubos, de enige echte Indoking, bedacht de Vlammetjes® in 1982 voor de verjaardag van zijn oudste zoon. Hij maakte de Vlammetjes® met flensjes uit Singapore en vulde het met het nu alombekende pittig gekruid gehakt.

Vlammetjes®

Dankzij de vet lekkere Vlammetjes® maakte zijn snackbedrijf een vlammende start. De Vlammetjes® waren niet aan te slepen! De telefoon stond roodgloeiend en op beurzen stonden gigantische rijen voor de stand. Vlammetjes® waren hot. En dat zijn ze nog steeds. F**king hot om precies te zijn.

More hot stuff

En dat geldt natuurlijk ook voor de Vlam®‑Tosti’s, Vlammensaus®, Vlam®‑Bapao’s en Vlam®‑Panini’s die we tegenwoordig bij Topking in Schiedam maken. We maken trouwens ook de enige echte KaasTengels® (nu ook met Old Amsterdam®) en Sliders 66, kleine hamburgers die makkelijk naar binnen gaan.